Sinisa Ladjevic

Dragi prijatelji,

Nalazite se na zvaničnoj prezentaciji porodice Lađević. Slika pred Vama je napravljena po završetku Drugog Svetskog rata. Na slici se moja baka Mara, dada Dušan, otac Nikola levo, tetke Jovanka i Ankica (dole u sredini) i stric Petar. Nažalost medju zivima je tetka Ankica Ćetojević i stric Petar.

porodica_ladjevic

U ime svoje porodice pristupio sam ovoj prezentaciji kako bi prijatelji rođaci i poznanici saznali nešto više o istorijatu porodice , njenim članovima i svim aktuelnim i onim drugim događajima. Mnogi od članova porodice kao što rekoh  nažalost nisu više među nama ali imamo mnogo novosti i mnogo novih članova evo već treće generacije koja živi na prostoru Republike Srbije, Crne gore, Hrvatske ali i širom Sveta.

porodica lusicZadovoljstvo mi je da Vas obavestim da smo od nedavno možda najjača blogerska porodica na Balkanu a mozda i u Evropi jer deset Ladjevica (za sada) ima svoje blogove i piše na njima. Naravno o sadržini najposecenijih  blogova moći ćete čitati baš na ovom mestu. Raspolažemo bogatom arhivom video zapisa i uz obilje fotografija i nadamo se predstavićemo se u pravom svetlu kroz period od recimo poslednjih trideset pa i više godina.

Naša porodica nikada ne bi bila toliko velika da nije bilo naših prijatelja pa se ovde kao u svojoj kući mogu osećati svi iz porodice Ćetojević iz Stare Pazove, Guševac iz Bora i Lušic iz Splita ali i mnogi drugi o kojima ćemo ovde pisati.

Širenjem Facebook-a , Twitter – a i drugih društvenih mreža prećenje svega o čemu govorim biće mnogo jednostavnije. Dobrodošli.

Siniša Lađević

Tekst objavljen: 12. oktobra 2006. godine